Slapen in de Achterhoek

De Achterhoek staat bekend om haar prachtige groene omgeving en kleine, historische stadjes. Bekende uitstapjes zijn de wandelingen die in de bossen worden gemaakt, fietstochten die worden gehouden over onder andere binnenlandse zandpaden en het bezoeken van een van de vele kastelen in de Achterhoek. U beleeft dus van alles wanneer u ervoor kiest om te gaan slapen in de Achterhoek.

Na een gezellig uitstapje kunt u bij ons terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner waar de lekkerste streekproducten voor op het menu staan. Het aanbod van de regio Achterhoek is zo veelzijdig dat je niet eens het land uit hoeft voor een geweldige (vakantie-)ervaring!

Overnachten bij De Lindeboom is slapen in de Achterhoek.

Ons hotel beschikt over 18 eenvoudige, functionele kamers met een landelijk uitzicht of zicht op onze tuin. Eenvoudig en ongedwongen genieten onder het motto ‘alles kan, niks mot’. Warme huiselijkheid, ontspanning en Achterhoekse gemoedelijkheid staan bij ons op één.

Komt u ook slapen in de Achterhoek?

 

Arrangementen

Bekijk al onze arrangementen, zoals bijvoorbeeld het Verwen arrangement of het Fietsvierdaagse arrangement en boek direct.

Omgeving

De omgeving van de Achterhoek is adembenemend mooi. De door het coulissenlandschap omgeven bekenvalleien zijn uniek in Nederland.

hotelkamers-hotel-de-lindeboom-winterswijk7

Hotelkamers

Onze hotelkamers zijn netjes en functioneel ingericht en zijn allen voorzien van een badkamer met douche en toilet.