Hotel Winterswijk

Winterswijk ligt in de achterhoek, dat bekend staat om haar prachtige groene omgeving en kleine, historische stadjes. De omgeving van Winterswijk is uitgeroepen tot Nationaal Landschap. U kunt hier prachtige fiets-, wandel- en autotochten maken.

Ga bijvoorbeeld eens een dagje naar het Wooldse Veen met zijn plankenpad, of naar de unieke omgeving van de geologische Steengroeve. De Duitse grens is ook nog eens vlakbij, dus een tochtje naar Vreden of Bocholt is ook een mogelijkheid. De Lindeboom bevindt zich als Hotel Winterswijk in het midden van dit mooie landschap. Tevens bevindt zich het centrum op fietsafstand.

Het centrum van Winterswijk

De Winterswijkse weekmarkt die op elke zaterdag plaatsvind is uitgeroepen tot de beste middelgrote markt van Nederland. Tevens heeft het centrum van Winterswijk een zeer gevarieerd aanbod aan landelijke ketens, afgewisseld met hippe en chique lokale winkels. Met zijn 1300 parkeerplaatsen kunt u er altijd terecht. En, u parkeert overal gratis!

Overnachten bij De Lindeboom “Hotel Winterswijk”

Wij beschikken over 18 eenvoudige, functionele kamers met een landelijk uitzicht of zicht op onze tuin. Eenvoudig en ongedwongen genieten onder het motto ‘alles kan, niks mot’. Warme huiselijkheid, ontspanning en Achterhoekse gemoedelijkheid staan bij ons op één.

Arrangementen

Bekijk al onze arrangementen, zoals bijvoorbeeld het Verwen arrangement of het Fietsvierdaagse arrangement en boek direct.

Omgeving

De omgeving van de Achterhoek is adembenemend mooi. De door het coulissenlandschap omgeven bekenvalleien zijn uniek in Nederland.

hotelkamers-hotel-de-lindeboom-winterswijk7

Hotelkamers

Onze hotelkamers zijn netjes en functioneel ingericht en zijn allen voorzien van een badkamer met douche en toilet.