Hotel Achterhoek

De Achterhoek staat bekend om haar prachtige groene omgeving en kleine, historische stadjes. Bekende uitstapjes zijn de wandelingen die in de bossen worden gemaakt, fietstochten die worden gehouden over onder andere binnenlandse zandpaden en het bezoeken van een van de vele kastelen in de Achterhoek.

Na een gezellig uitstapje kunt u bij ons terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner waar de lekkerste streekproducten voor op het menu staan. Het aanbod van de regio Achterhoek is zo veelzijdig dat je niet eens het land uit hoeft voor een geweldige (vakantie-)ervaring!

Overnachten bij Hotel Achterhoek “De Lindeboom”
Wij beschikken over 18 eenvoudige, functionele kamers met een landelijk uitzicht of zicht op onze tuin. Eenvoudig en ongedwongen genieten onder het motto ‘alles kan, niks mot’. Warme huiselijkheid, ontspanning en Achterhoekse gemoedelijkheid staan op één bij ons hotel.

Boek direct

Hotel Achterhoek

Hotel Achterhoek

Onze hotelkamers zijn netjes en functioneel ingericht. De Achterhoekse omgeving met voldoende wandel en fietspaden zorgen voor een actief of rustgevend verblijf.

Arrangementen

Arrangementen

Bekijk al onze arrangementen en boek direct.

Restaurant

Restaurant

Onze kok Sander maakt één van de heerlijkste uiensoepen. Net zoals meerdere eigengemaakte gerechten, welke u terug kunt vinden op onze menukaart.