Slapen in Winterswijk

Slapen in Winterswijk

Winterswijk ligt in de Achterhoek, dat bekend staat om haar prachtige groene omgeving en kleine, historische stadjes. De omgeving van Winterswijk is uitgeroepen tot Nationaal Landschap. U kunt hier prachtige fiets-, wandel- en autotochten maken. Ga bijvoorbeeld eens een dagje naar het Wooldse Veen met zijn plankenpad, of naar de unieke omgeving van de geologische Steengroeve. De Duitse grens is ook nog eens vlakbij, dus een tochtje naar Vreden of Bocholt is ook een mogelijkheid. U komt helemaal tot rust wanneer u blijft slapen in Winterswijk.

Het centrum
De Winterswijkse weekmarkt die op elke zaterdag plaatsvind is uitgeroepen tot de beste middelgrote markt van Nederland. Tevens heeft het centrum van Winterswijk een zeer gevarieerd aanbod aan landelijke ketens, afgewisseld met hippe en chique lokale winkels. Met zijn 1300 parkeerplaatsen kunt u er altijd terecht. En, u parkeert overal gratis!

Slapen in Winterswijk bij De Lindeboom
Wij beschikken over 18 eenvoudige, functionele kamers met een landelijk uitzicht of zicht op onze tuin. Eenvoudig en ongedwongen genieten onder het motto ‘alles kan, niks mot’. Warme huiselijkheid, ontspanning en Achterhoekse gemoedelijkheid staan bij ons op één.

Kom je ook slapen in Winterswijk?

Boek direct

Slapen in Winterswijk

Onze hotelkamers zijn netjes en functioneel ingericht. De Achterhoekse omgeving met voldoende wandel en fietspaden zorgen voor een actief of rustgevend verblijf.

Arrangementen

Arrangementen

Bekijk al onze arrangementen en boek direct.

Restaurant

Restaurant

Onze kok Sander maakt één van de heerlijkste uiensoepen. Net zoals meerdere eigengemaakte gerechten, welke u terug kunt vinden op onze menukaart.