Steengroeve Theater Arrangement

 

Come with me, and you’ll be in a world of pure imagination…

De Steengroeve staat in het teken van CINEMA; de betoverende en onbegrensde wereld van de film en de prachtige melodieën die daarvoor geschreven zijn.

De glamour van het oude Hollywood, met haar vedetten in stijl op de rode loper, maar ook de hectiek van de hectische filmstudio’s, waar ruimteschepen aan nylondraad neerstorten tegen rotsen van papier-maché en shot voor shot aan een nieuw meesterwerk wordt gewerkt.

Betreed de filmset en beleef een avondvullend programma dat u meevoert vanaf de allereerste ‘bewegende beelden’ van de stomme film, via vrolijke slapstick en broeierige western naar blockbusters en moderne spektakelfilms. Beleef deze filmpremière in een uniek breedbeeld decor, in Technicolor en met surroundsound; met een grote beker vers gepofte popcorn erbij.

Sneak-preview:
Singin’ in the rain, Amélie, Kill Bill, The Godfather, Titanic, Jurassic Park, Pirates of the Caribbean en nog héél veel meer- gespeeld door Het Eerste Achterhoeks Metropoolorkest o.l.v. Gerben Kruisselbrink, in een regie van Jasper Korving.

Bestel hier
uw kaartje voor de Steengroeve (mocht u deze nog niet hebben)

– Aankomst met welkomst drankje
– Steengroeve diner
– Overnachting
– Ontbijtbuffet

1 overnachting

Aankomst met welkomst drankje

Steengroeve diner

Overnachting met ontbijtbuffet

Eenpersoonskamer – € 84,-

Tweepersoonskamer – € 127,50